Amsterdam University Press (Wisselende kortingen)

Amsterdam University Press (AUP) geeft (populair-) wetenschappelijke boeken en tijdschriften uit op het gebied van de geestes-, sociale en culturele wetenschappen in het Nederlands en het Engels.

AUP geeft (populair-) wetenschappelijke boeken en tijdschriften uit op het gebied van de geestes-, sociale en culturele wetenschappen in het Nederlands en het Engels. 

Winactie: AUP geeft boek 'Dolle Mythes' van Linda Duits weg

Dolle Mythes - Linda Duits

Doe mee en win dit boek waarin Linda Duits met humor, vaart en voorbeelden korte metten maakt met vijf hardnekkige mythes over de Tweede Feministische Golf. Wat gebeurde er toen en hoe zit dat nu? 

Met veel humor, vaart en voorbeelden maakt sociaalwetenschapper Linda Duits korte metten met vijf hardnekkige mythes over de Tweede Feministische Golf. Wat gebeurde er toen en hoe zit dat nu? Zij ontsluit daarbij op een toegankelijke manier wetenschappelijke inzichten uit genderstudies. Een onmisbaar basiswerk voor beginnende feministen en alle andere mensen met een mening over man/vrouw-verschillen. 

Je maakt kans op een exemplaar door een e-mail met daarin de reden waarom je het boek wilt winnen te sturen naar auv@uva.nl.  

Het boek is verkrijgbaar in de boekhandel en via de webshop AUP.nl

Gepubliceerd door  Bureau Alumnirelaties en Universiteitsfonds

25 april 2017